Moja zgodba

Živjo, moje ime je Boštjan. Sem strokovnjak za potovanja, ljubitelj kulinarike in navdušenec nad gini.

Pred leti, na mnogih afriških safarijih, sem se zaljubil v gin tonik. V Afriki je gin tonik pred sončnim zahodom ritualna tradicija, ki izvira še iz časa britanskih kolonistov. Pijača je hitro postala moja priljubljena pijača tudi doma. Pričel sem zbirati različne gine z vsega sveta in ob različnih priložnostih mešati gin tonike. Moje mešanice so postale priljubljene med prijatelji. Zatem pa je prišlo leto 2020 in posledično pandemija. Karantena mi je dala nekaj prostega časa in takrat sem se odločil ustvariti svoj lasten gin.

Veliko časa sem porabil za eksperimentiranje z različnimi mešanicami in spil kar nekaj gin tonikov. Z izbiro prave kombinacije zelišč z različnih koncev sveta sem skrbno ustvaril izredno svež gin. Poimenoval sem ga: Timeless gin.

Glede na mojo ljubezen do potovanj sem izbral zelišča iz različnih držav sveta. Odločil sem se za brinove jagode iz severne Makedonije, koriander iz Maroka, angeliko iz Francije, pomarančno lupino iz Španije, limonino lupino iz Italije, kardamom iz Vijetnama, cimet iz Brazilije, kamilico, gojeno v Nemčiji, limonino travo iz Indije in bezgov cvet, nabran v Združenem kraljestvu.

Citrusne note v Timeless ginu so kot nalašč za ustvarjanje gin tonikov ali drugih koktajlov z gini, vendar pa je izjemno okusen tudi gin sam, v kozarcu z ledom.

Okus Timeless gina je izreden. Mogoče sem imel srečo pri mešanju, morda so izkušnje pomagale, a navsezadnje je resnično pomemben rezultat. Eno pa je gotovo, Timeless gin je neverjetno okusen.

Zmešajte si gin tonik, usedite se, se sprostite in uživajte v življenju, kjer koli že ste.